Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: Installer Class - Error 1001 InstallShield 2015 Limited Edition

  1. #1
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1

    Installer Class - Error 1001 InstallShield 2015 Limited Edition

    Hey,

    I'm getting the Error 1001 every time I active the Installer Class option on my Primary Output Projects. In Service, Console or any kind of project this error has dropped.

    I'm using Windows 10 (version 1607), Visual Studio 2015 with update 3 and InstallShield 2015 Limited Edition.
    My Projects are developed using .NET Framework 4.5. C#

    Does anyone know how to fix it?
    Please.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Mt Pleasant
    Posts
    1

    Curious

    I was just curious as to whether you found a solution to this issue? I seem to be having the same issue, If I find a solution I'll post it here as well.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    1

    Same Issue

    Hi, I am just wondering if this issue was solved. I am encountering same issue.Thanks!

  4. #4
    Join Date
    May 2018
    Posts
    2
    am also facing the same issue.Please help to fix this issue

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    545
    I'll help point you guys in the right direction:

    The actual error is buried. It won't show in your logfile--error -1001 is just what the Microsoft InstallUtilLib.dll passes back when there's an error inside the installer class.

    Your best bet is to debug it yourself by inserting a Debugger.Launch() statement inside your Installer Class and then stepping through with Visual Studio.

    Good luck!
    Cary R.
    Configuration Engineer

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •