Community Forums
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 6 to 10 of 19

Thread: Error -6003: An error occurred when streaming... when signing the MSI file

  1. #6
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3
    OS update the culprit and it worked for us.

  2. #7
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    Hi,

    I an error 6003 in mergin fiMSI file into the Setup.exe.

    I have noticed that last week (after Windows Update), the last correct build was made the 10th of December.
    I checked the KB file recently installed, none of them are indicated as "problematic"

    Has someone a solution for this problem. I guesss this is a KB.. file problem from Microsoft.

    Thank you for your help

    Eric

  3. #8
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1

    Windows update KB3004394 was the culprit

    We started getting the 6003 error this week, also. After laboriously going through the 70 updates from last week 2/10/2015,
    we found the culprit to be KB3004394 on our Windows 7 x64 build machine. Removed it and builds succeeded.

    Good luck.

    Quote Originally Posted by EricBonnet View Post
    Hi,

    I an error 6003 in mergin fiMSI file into the Setup.exe.

    I have noticed that last week (after Windows Update), the last correct build was made the 10th of December.
    I checked the KB file recently installed, none of them are indicated as "problematic"

    Has someone a solution for this problem. I guesss this is a KB.. file problem from Microsoft.

    Thank you for your help

    Eric
    for us

  4. #9
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    3

    Error - 6003

    Same error was after last Windows OS update: after removing the optional KB 3004394 update, the error was gone.

  5. #10
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Austin, Tx
    Posts
    213

    Angry Error -6003 streaming ...\MyProject Data\Interm\MSIEng.isc into setup.exe

    Similar problem for me just cropped up. Same error number but my message was:
    "ISDEV : error -6003: An error occurred streaming '{project_output_path}\MyProject Data\Interm\MSIEng.isc' into setup.exe"

    Uninstalling Microsoft update KB 3004394 also resolved the issue for me.

    Some notable differences specific to my issue:
    • I'm using InstallShield 2010 SP1
    • Basic MSI project with external setup.exe and external CAB files
    • 1 CAB per Feature option enabled


    I think someone from InstallShield needs to update the general Error 6003 page to let people know about this as it took me a couple of days to figure it out.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •