Community Forums
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 5 of 13

Thread: Authoring Tool has stopped working

  1. #1
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2

    Authoring Tool has stopped working

    2012 Express was working fine yesterday.
    A big Windows 7 Pro update occurred this morning when I switched machine on.
    Now completely refuses to run with 'Authoring tool has stopped working' crash.

    Have reinstalled 2012 Express, restarted machine etc, no difference still refuses to run.

    Any ideas anyone, I'm pretty certain it was the Windows update this morning that caused this.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,074
    We are actively looking into the incompatibility with many versions of InstallShield and Microsoft's recent security update to IE (KB 2962872). Further information and updates will be available on the InstallShield 2014 Sticky.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1

    Similar problems with other versions

    This problem also effects InstallShield Premier 2013 and InstallShield Premier 2014
    Same issues. It was working yesterday. Installing and re-installing does not help.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,074
    Right. Uninstalling and reinstalling InstallShield is not expected to resolve the problem.
    Last edited by DebbieL; 07-17-2014 at 08:59 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by danritt View Post
    This problem also effects InstallShield Premier 2013 and InstallShield Premier 2014
    Same issues. It was working yesterday. Installing and re-installing does not help.
    Yes, also InstallShield Premier 2014 has this problem.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •