Community Forums
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 6 to 10 of 11

Thread: Change icon

  1. #6
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    France
    Posts
    283
    Yes, you're right if IDE & building is made on windows ... but I'm surprised it didn't worked that way as the default path link to com/zerog/ia/installer/images/iaIcon.png.

    Building on linux requires to have the IAClasses altered.

    Regards

    --Jerome

  2. #7
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by jerome_IA View Post
    Yes, you're right if IDE & building is made on windows ... but I'm surprised it didn't worked that way as the default path link to com/zerog/ia/installer/images/iaIcon.png.

    Building on linux requires to have the IAClasses altered.

    Regards

    --Jerome
    One more issue I have, please help me..
    When I revert back to default icon by clicking Default button available in the UI, the path updates to the default one.
    But when I build the setup, instead of getting the default icon, I get the one which I have given the last time.
    Is there any cache to be cleared to get rid of this. please let me know.

  3. #8
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    France
    Posts
    283
    Either you still have the IAClasses.zip files modified and so the iaIcon.png is the wrong one.
    Or as you said this is cache issue so you have to restart InstallAnywhere before building.

  4. #9
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by jerome_IA View Post
    Either you still have the IAClasses.zip files modified and so the iaIcon.png is the wrong one.
    Or as you said this is cache issue so you have to restart InstallAnywhere before building.
    I restarted and tried to build.. but no luck..
    I am sure I reverted the IAclasses.zip file.. I have the original one..

    Amyway.. thanks for the quick response!

  5. #10
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2

    Thumbs up greetings get to know

    Quote Originally Posted by CinVVL View Post
    Thanks a lot for the quick response.
    I tried this as well.. but did not help..

    Later, I changed the installer icon from the UI. And it got fixed now
    Thanks again!!
    how to replace

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •