Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: Offline Activation Fails

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2

    Question Offline Activation Fails

    I’m trying to activate my InstallShield 2010 software offline. (The PC I use InstallShield on has no internet connection.) I’ve read through the process, started up IS2010, got my license request, sent it to offline activations via e-mail, and received a license response. I’ve restarted IS2010, looking for a Response text box (or a Load icon), but I never see it. Attached are the dialogs I see, in order.

    I expected to see dialog with a Response Text box immediately after the dialog with the Request text box. Even though the last dialog indicates that Activation is Complete, I cannot start IS2010. Instead, this set of six dialogs is restarted.

    Thanks,

    P.S. Running TSConfig.exe from C:\Program Files\InstallShield\2010\System starts the process at the second dialog.
    Last edited by Mike Marino; 08-03-2009 at 02:47 PM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Schaumburg, IL
    Posts
    849
    Please try merging the attached reg file. Then re-run isdev.exe.

    Thanks,
    Mike
    Attached Files Attached Files
    Michael Marino - Senior Engineering Manager - Flexera Software: InstallShield Team

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2

    Smile

    InstallShield 2010 is up and running now.

    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1

    Installshield 2010 reactivation fails

    Hi Mike,

    Your reg file worked as far as that the response text box appeared and I was able to post the response e-mailed to me by Flexera: I got a message saying that activation was successful, but I still can't execute Installshield: it keeps asking for reactivation.

    My computer is connected to the Internet, but online activation always fails with error code 50040.

    What else can I try?

    Thanks for any help.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Schaumburg, IL
    Posts
    849
    Our activation server experienced an outage. It should be working now.
    Michael Marino - Senior Engineering Manager - Flexera Software: InstallShield Team

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •