Community Forums
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 5 of 6

Thread: Software Manager Does Not Recognize SP1

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    146

    Software Manager Does Not Recognize SP1

    I upgraded InstallShield 2009 to SP1, and now Software Manager complains that it cannot recognize the product with error 13003: Version Not Registered with the FLEXnet Connect.

    Does this occur with anyone else? I.e. is the update server really misconfigured or has my installation blown up somehow?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    58

    Angry Ouch!

    I just upgraded to SP1 and got the same issue. I tried to reregister and it said I was already registered.
    Mark Rainey
    Intuit Real Estate Solutions

  3. #3
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Schaumburg, IL
    Posts
    849
    This has been corrected. Our patched version was not on the Update Server version yet.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    58
    Thanks Mike!
    Mark Rainey
    Intuit Real Estate Solutions

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    146
    Thanks, now this problem is gone. However, I don't get any updates to the list (there were a few prior to installing SP1), but I guess this is the same issue that's already being discussed in another thread.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •