PDA

View Full Version : Latest Windows .Net 64 bit build - Internal Error 2755, 1624



drblinky
07-26-2002, 01:45 PM
Hello,

I am currently experiencing a problem installing an IS Developer 7.02 package to the latest Windows .Net 64 bit build (3660) when
launching the installation using setup.exe. The failure occurs
immediately after the product selections are made and the "Install" button is clicked. The error reads as follows:

Internal Error 2755, 1624,
C:\download\515cli_g2\PRODUCT Client.msi

The installation failure can be worked around by clicking on the
"PRODUCT Client.msi" file directly, which then takes the user
through the default language installation successfully.

The following version of .MSI is installed on the machine: 2.0.3660.0

The root directory structure for the install package is as follows:

11/28/2001 06:14p 2,613 0x0404.ini
11/28/2001 06:15p 4,250 0x0407.ini
11/20/2001 03:41p 3,673 0x0409.ini
11/28/2001 06:15p 4,367 0x040a.ini
11/28/2001 06:15p 4,485 0x040c.ini
11/28/2001 06:16p 4,288 0x0410.ini
11/28/2001 06:16p 3,983 0x0411.ini
11/28/2001 06:16p 3,465 0x0412.ini
11/29/2001 03:44p 4,107 0x0416.ini
11/28/2001 06:17p 2,661 0x0804.ini
07/23/2002 05:35p 32,768 1028.mst
07/23/2002 05:35p 48,128 1031.mst
07/23/2002 05:35p 3,584 1033.mst
07/23/2002 05:35p 45,568 1034.mst
07/23/2002 05:35p 47,616 1036.mst
07/23/2002 05:35p 47,616 1040.mst
07/23/2002 05:35p 45,568 1041.mst
07/23/2002 05:35p 40,960 1042.mst
07/23/2002 05:35p 45,056 1046.mst
07/23/2002 05:35p 33,280 2052.mst
07/23/2002 05:35p 387,236 PRODUCT Client.msi
07/23/2002 05:35p <DIR> Program Files 64
07/22/2002 01:14p 87,063 readme.1st
07/23/2002 05:35p 594,014 setup.exe
07/23/2002 05:35p 1,023 Setup.ini
07/23/2002 05:35p <DIR> System64

Installation to Windows XP (64 bit) and prior versions of Windows .Net (64bit) complete successfully. Any information provided will be greatly appreciated.

Thanks in advance,
Billy Ward

CarlosC
10-14-2002, 04:49 PM
I just posted this to another thread, but we were having this exact same error number, and we fixed the issue by going to IS 7.04. Our installer didn't use any of the .NET options, but it failed in the exact same location.