PDA

View Full Version : Setting Properties in Dialogs in Standard projects



wfreeman
07-25-2002, 07:14 AM
I want to set Public properties from within a custom dialog in a Standard project and cannot work out how!! I can't use MSISetProperty() because I don't seem to have the handle to the MSI db.

In a Basic project, it is easy..just set the Property property of a control and the Public property gets updated. But I don't really want to rewrite my install!!!

What am I missing ??


Thanks in advance
Wayne

RobertDickau
07-25-2002, 09:39 AM
You can use MsiSetProperty in a Standard project: just pass the predefined constant ISMSI_HANDLE as the first argument.

wfreeman
07-25-2002, 10:23 AM
thanks for the speedy reply.

Problem solved.