PDA

View Full Version : *BUG* Actions not updating



craigduffy
04-30-2002, 12:39 PM
On my 'Install Products' page, I've removed the mouse on action from the option buttons that displays the default text. After I built it, it worked on some of them but not others. Any ideas?

Shawna
04-30-2002, 12:47 PM
Craig,

What version of DemoShield are you using? Have you seen this behavior on multiple systems?

Would it be possible for you to post your demo here or upload it to our ftp site at ftp://ftp.installshield.com/incoming/shawna so that I can take a look at your demo?

craigduffy
04-30-2002, 02:15 PM
Nevermind, I fixed it. I had multiple copies of the same button overlapping each other, so I just deleted them and fixed the properties of the original. Thanks for the reply though. Perhaps that's something that should be changed in a future release, if you copy a button, put the copy in a different place, not directly over top where you cannnot see it. :)