PDA

View Full Version : where are my shortcuts?



looeee
01-16-2002, 10:04 AM
when I repackage many of my applications, I get no shortcuts

here is the last part of my .inc file
all those files exist.

CreateLink('Aide macro EuroConverter pour Excel','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\ecs.hlp','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('Aide macro EuroConverter pour Lotus1-2-3','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\Eclfra.hlp','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('Aide macro EuroConverter pour Word','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\Ecwfra.hlp','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('EuroConverter Calc','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\EcCalc32.exe','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('EuroConverter Systray','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\EcTray32.exe','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('Gestionnaire de Tables des Monnaies','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\ecctm32.exe','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('Installation de la macro Excel','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\Insxlafr.hlp','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('Installation de la macro Lotus 1-2-3','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\Ins12afr.hlp','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('Uninstall EuroConverter Calc','%WindowsFolder%\IsUn040c.exe -f"%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\EcCalcI.isu"','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','PROGRAMS\SOPRA EuroConverter Calc','',cgAsCommon)
CreateLink('EuroConverter Systray','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc\EcTray32.exe','%ProgramFilesFolder%\SOPRA\EcCalc','','STARTUP','',cgAsCommon)

if I am lucky I get the first shortcut.

When I click on it after deploying the install I get a "source media not found" error and my program does not start.

this is very urgent
thank you

looeee

MaobingJin
01-16-2002, 11:49 AM
Yes, this is critical, so I want to work with you in this issue. Could you please send me your .inc and .nir files, and tell me more about your repackager settings.

A work order with this issue is #1-7C6CH

Maobing Jin
maobingj@installshield.com

looeee
01-23-2002, 07:13 AM
This is a side-effect of another issue, and is being dealt with through support.
thank you
looeee