PDA

View Full Version : BDE Alias



NewsArchive
12-03-1997, 01:00 AM
Hi I'm new to this group so please bear with me if somebody already
asked this
question. While creating an install package which includes full BDE,
the
alias list is blank, in settings. I have about 12 aliases in my cfg. I
was also
having a problem with the install, it did not install any aliases. But
I
got around this by copying the Idapi..cfg to the redist directory and
renaming it
to Idapi..cnf. I would really like to customize the BDE aliases that
get
installed, so if anybody has any suggestions?

NewsArchive
12-03-1997, 01:00 AM
On Wed, 03 Dec 1997 12:49:11 -0500, Paul Bartels <belhaven@cybernex.net>
wrote:
>alias list is blank, in settings. I have about 12 aliases in my cfg. I
>was also
>having a problem with the install, it did not install any aliases. But

What exactly would you like to do?

Express does not import the aliases from your existing IDAPI.CFG. You will
have to create those aliases in the BDE Wizard in Express and then
customize the alias.

Stefan
ellipse data systems