PDA

View Full Version : Using Distribution Wizard to deploy to SCCM as Applications



RaySmith
10-26-2017, 03:14 PM
Has anyone been able to use the Distribution Wizard to deploy to SCCM as an Application instead of a Package. I am not finding any options to make this happen.

Alpesh
10-28-2017, 09:18 AM
Hi Ray,

This should work. Can you try with a new database and see if it works?

If you have a maintenance plan, I suggest reaching out to our Support team who can look into the issue and help figure out what is wrong.

Hope this helps.

Thanks!

Legros
01-11-2018, 11:15 AM
Having a similar issue, my Distribution Wizard keeps crashing. I don't have a maintenance plan. What do you suggest I do, Alpesh?

Alpesh
01-16-2018, 06:11 PM
Legros:

The first thing I will suggest you is to make sure that you have the latest windows updates applied on your machine. Then try again and see if you still experience crashing.

Thanks!