PDA

View Full Version : AAC - getting error copying package at end of AAC process



johncmorrissey
06-28-2017, 01:36 PM
Hi,
Wonder if someone has come across this and help. Newbie to AAC so go easy :)

Looking to
I) Convert a legacy EXE app to MSI using AAC
ii) Conversion happens fine and VM shutdowns down as should do at end of process
iii) on the AAC console it reports
Retrieving repackaged output from the VM...
Error 0x0003 copying file "\\..\\<filename>"

and conversion doesn't complete. Sure its something probably silly, doing nothing fancy - very much a default install

Alpesh
07-20-2017, 09:05 PM
Hi,

It may be related to the path length. Try the output path to be smaller. It could be that the file path is too long and hence the copy is failing.

Hope this helps.

Thanks!

johncmorrissey
07-31-2017, 11:36 AM
Tx Alpesh that was it :)