PDA

View Full Version : Releases: "Batch Build.." does not work



Stefan_M
06-16-2015, 02:11 AM
Project is converted from IS2014 to IS2015.

Buildng single releases works fine but Batch Build does not work.

I get the following message:
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease

Do I miss something to change?

JohnCresswell
06-16-2015, 09:51 PM
I was unable to reproduce this issue locally. If you create a new project in IS2015 do you still see the same problem?

If you do not see an issue with new IS2015 projects then if you could send across the IS2014 project (pre-conversion to 2015) I will test further.

Stefan_M
06-17-2015, 01:36 AM
Same problem with new basic msi project.
The first release is compiled without problems.
The second breaks with an error.
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease

10893

LynetteE
03-02-2016, 03:51 PM
Same problem with new basic msi project.
The first release is compiled without problems.
The second breaks with an error.
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease


10893

Has this been resolved? I am having the same trouble. I've upgraded from IS2010 to IS2015. I get this error on almost every Batch Build.

Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease

Stefan_M
03-03-2016, 07:36 AM
Are you working with IS2015 Service Pack 1?
I cannot reproduce the problem using the actual Service Pack.