PDA

View Full Version : catalog categories



jballen
06-12-2014, 09:56 AM
creating catalog categories and the first couple populated. i was able to import a package and set in one of the subfolders; however the remaining categories are not populating in the 'browse catalog' tab.

what i created:
10513
10514
any thoughts?
thx!

JohnMarcum
06-24-2014, 08:07 AM
There are only displayed in browse if they have at least one enabled item in them.

jason.snook
06-26-2014, 06:46 AM
There are only displayed in browse if they have at least one enabled item in them.

John is correct. You have to have at least one Catalog Item assigned to the Category to have the Category displayed within the Browse Catalog section of the UI.

jballen
08-05-2014, 11:50 AM
John is correct. You have to have at least one Catalog Item assigned to the Category to have the Category displayed within the Browse Catalog section of the UI.

thank you!! Osa was actually onsite shortly after my post and mentioned the same thing. once populated w/ an item I was able to view the dir structure. thanks again for the response!:)

samsons
06-08-2016, 06:30 AM
Categories organize service catalog items into logical groups. Categories can have a parent-child relationship, such as IT ,,,,,,,,,,,,,,,,


SMS Marketing software (http://www.nimblemessaging.com/plugins)| Professional SMS Marketing (http://www.nimblemessaging.com/plugins)| WP SMS Marketing (http://www.nimblemessaging.com/plugins)

johnniewalk
03-07-2017, 05:42 AM
Well it seems it think the discussion make me confused because in the thread, participants comments on some other post its ok, but for the comments creating a thread separately and comments on their post really difficult to understand..

doler91
03-17-2017, 03:35 AM
You can view all of your categories for a catalog by managing your catalog

bestellen
11-04-2017, 04:49 AM
There are only displayed in browse if they have at least one enabled item in them.

Creed456
01-23-2018, 08:36 AM
Has anyone solved this problem. Last reply was is 2014, no one has the right answer?=)
Best regards https://wedohomework.net/

zoziano
09-22-2018, 05:27 PM
We purchased this product but it has a significant flaw in that the category page template and the product page template as the same and thus anything you put on the Category page in terms of wordpress content (eg a text description of the category / featured image etc) also shows in the product page. As a result it was not fit for what we wanted it for and we had to redo all our work. I contacted the developers but they were not resposive to fixing this. Beware if you need it to do something like this.? Clean Master (http://https://cleanmaster.me/) Facebook Lite (http://https://facebooklite.vip/) Mathway (http://https://mathway.vip/)

zoziano
09-23-2018, 06:39 PM
ach functional area can have a set of rules to define how a catalog should be configured to support the functional area. When a catalog is created and assigned to the functional area, it is validated against the functional area rules. Clean Master (http://https://cleanmaster.me/) Facebook Lite (http://https://facebooklite.vip/) Mathway (http://https://mathway.vip/)

gamemodapk
10-12-2018, 10:08 AM
Has anybody tackled this issue The last answer was is 2014, nobody has the privilege answer?
Regards: Subway Surfer IOS (https://www.gamesmodapk.info/subway-surfers-ios) Company

gamemodapk
10-17-2018, 01:13 PM
We acquired this item yet it has a noteworthy defect in that the class page layout and the item page format as the equivalent and along these lines anything you put on the Category page as far as wordpress content (eg a content portrayal of the classification/highlighted picture and so on) additionally subway surfers apk (https://www.gamesmodapk.info/subway-surfers-apk) appears in the item page. Subsequently it was not fit for what we needed it for and we needed to re-try all our work. I reached the engineers however they were not resposive to settling this. Be careful on the off chance that you require it to accomplish something like this.?

yashsani49563
01-14-2019, 10:30 AM
We purchased this product but it has a significant flaw in that the category page template and the product page template as the same and thus anything you put on the Category page in terms of wordpress content (eg a text description of the category / featured image etc) also shows in the product page. As a result it was not fit for what we wanted it for and we had to redo all our work. I contacted the developers but they were not resposive to fixing this. Beware if you need it to do something like this.? ncsecu login (https://bit.ly/2Cdku1e)
if you find the solution kindly do share