PDA

View Full Version : Transfer of software to new PC



iainmac1000
06-04-2014, 11:42 AM
Hello,

Can you detail the exact steps for transfering my AdminStudio software + license to a new PC please.
Help states that I can use the transfer button on the help/about screen but it is not there?

Regards,
Iain....

jaybee96
06-05-2014, 02:33 AM
just uninstall AdminStudio from the "old" machine, and then install AdminStudio on the new machine.

Background info (summarized):
1. Your license is activated after installation on the machine. (online or offline)
2. When you uninstall your AdminStudio , the license will be deactived (online /offline)

If you have any issues with this , let me know.

Jeroen

iainmac1000
06-06-2014, 02:11 AM
Thanks Jeroen,

That worked!

Regards,
Iain....




just uninstall AdminStudio from the "old" machine, and then install AdminStudio on the new machine.

Background info (summarized):
1. Your license is activated after installation on the machine. (online or offline)
2. When you uninstall your AdminStudio , the license will be deactived (online /offline)

If you have any issues with this , let me know.

Jeroen

jaybee96
06-06-2014, 02:29 AM
anytime :)

Jeroen