PDA

View Full Version : Question about move license of intallshield Primier 2013



userdefault
11-18-2013, 10:19 PM
Dear technique support,

I bought a license of installshield (a license per a machine).
Now i want setup OS again or move license to other machine
How to i can do it?

Thanks & Regards!
Hung

Kevin.Wan
11-19-2013, 12:23 AM
First, please read http://support.installshield.com/kb/view.asp?articleid=Q200878

Before changing the machine, The license can be returned by going to [Help] -> [About InstallShield] and selecting the [Return] button.

userdefault
11-19-2013, 01:54 AM
i can NOT start installshield because error then can NOT implement step " [Help] -> [About InstallShield] and selecting the [Return] button"
How to active software after setup OS or setup installshield again?

DebbieL
11-19-2013, 09:23 AM
Duplicate post; follow-up here:
http://community.flexerasoftware.com/showthread.php?207695-Cannot-start-installshield-(license-verion)