PDA

View Full Version : Set shortcut name according to installed features



eladef
10-28-2013, 08:44 AM
Hi

Is it possible to set the shortcut display name at run time ?
Let’s say have 2 feature: A and B and feature A include a shortcut with display name AAA
Now in case only feature A was selected the shortcut name should remain AAA but if both features are installed the shortcut name should be different
Is there a way to implement this ?

Thanks

rguggisberg
10-28-2013, 09:33 AM
Have 2 Shortcuts with appropriate names and specify the appropriate Feature for each.

eladef
10-29-2013, 02:14 AM
Sorry didn’t understand you suggestion

Currently I have shortcut AAA associated to feature A, now
If feature A is installed I need shortcut name to be AAA
If feature A and B are installed I need shortcut name to be BBB (without AAA)