PDA

View Full Version : Suite and Feature Description



Johannes John
10-26-2011, 10:57 AM
Hello,

what do I do wrong, that I can't see the description of a feature at runtime of the suite?

Regards
Johannes

MichaelU
10-26-2011, 12:40 PM
That depends on what you did. Have you both added the feature tree with descriptions (wizard page), and specified descriptions on the features themselves?

Johannes John
10-27-2011, 02:36 AM
I've only entered a string entry in:
Organization
Features
General
Description

Where do I find the other place?

DebbieL
10-27-2011, 08:42 AM
The default InstallationFeatures wizard page has just the selection tree control. You can use the User Interface Wizard to add a different version of that wizard pageā€”one that includes the list of descriptions and size of the selected feature. Then delete the original InstallationFeatures wizard page from your project.

To launch the User Interface Wizard, open the Wizard Interface view, right-click the Wizard Pages node, and then click Add Predefined Page. In the Task page box, select the "View features and their size" option.

I'm including two screen shots (taken from within the Wizard Interface view): one of the default wizard page, and one of the expanded page that is available from the wizard.

Johannes John
10-27-2011, 09:33 AM
cool

and thanks
Johannes