PDA

View Full Version : Cannot find ID Generator class



dkinley
02-25-2011, 08:13 PM
Hi,

I've inherited a system w/ a custom VCG, a custom java class and incomplete install/config instructions. I think I'm close to getting this working at one of our sites but am having problems with

ID Generator Classname: FIDGenerator

Set this parameter to the class that implements the com.macrovision.flexnet.operations.publicapi.IDGenerator interface. It will be used to generate identifiers for entitlements, web reg keys, and entitlement line items.

I'm not a java programmer but had one build the custom java app for me. When I try to Entitle Customer and add the product an error is thrown

2011-02-25 16:23:03,073 INFO [plt.userManagement] [http-0.0.0.0-8888-2] User, "admin", was authenticated.
2011-02-25 16:25:19,500 ERROR [ops.services] [http-0.0.0.0-8888-3] Cannot find entitlement id generator class FIDGenerator
2011-02-25 16:25:19,507 ERROR [ops.ui] [http-0.0.0.0-8888-3] Error occurred. [Incident# 9195-012]
com.macrovision.flexnet.operations.publi capi.OperationsException: Error occurred . [Incident# 9195-012]
at com.macrovision.flexnet.operations.b izobjects.entitlements.EntitlementLineIt emBO.setActivationID(EntitlementLineItem BO.java:259)
...

The FIDGenerator.class is in directory where I was told to stick it as well as another having a bunch of java classes but I still get the error.

D:\Program Files (x86)\Acresso\FLEXnet\publisher\ops\custom\webapps\flexnet\WEB-INF\classes
D:\Program Files (x86)\Acresso\FLEXnet\publisher\ops\site\webapps\flexnet\WEB-INF\classes

I wondered if need to do anything special to get JBoss (?) to recognize that the file has been added and it was suggested to 'flexnet site make' with the same results.

Can anyone offer some advice?

Thanks,
Darren

RobertDickau
02-25-2011, 10:32 PM
Quite right that you should copy the class file into ...\custom\webapps\flexnet\WEB-INF\classes and then run flexnet site make, after which it should show up in ...\site\webapps\flexnet\WEB-INF\classes and ...\site\server\server\flexnet\deploy\flexnet.ear\flexnet.war\WEB-INF\classes. For a start, perhaps verify that the .class file shows up in all three places?