PDA

View Full Version : String Editor: exporting only marked String



Roman1
08-19-2010, 09:12 AM
Hello,
you can mark some strings in String Editor.

It should be also possible to export ONLY marked strings.

MichaelU
08-19-2010, 11:34 AM
Thanks, this request is being tracked under IOA-000055512.

Roman1
08-20-2010, 02:05 AM
Thanks,

Explanation:
My setup has 5 languages with more then 100 strings.
If only a few strings are not correct translated, after
export of all strings, I must reedit export file.
It is not so easy and need time.

Marwan
08-20-2010, 09:56 AM
One option is to use Copy and Paste. You can also first drag the Language and Modified columns to the "Group Box" so when you copy the rows, those columns are not included in the Copy operation.

Roman1
08-23-2010, 09:10 AM
Hello Marwan,
I have marked some strings and using ctrl-c / ctrl-V copy
and paste it to textfile.

I can not import this file back to IS.
I see error box "Unknown Error".

Roman1
08-23-2010, 09:13 AM
Hello,
I have also tried to mark some strings and
edit them using ctrl-Enter.

It comes only one textbox for the last marked string.
The other marked strings are ignored.