PDA

View Full Version : Localizable Properties



Roman1
08-19-2010, 09:09 AM
Hello,
how do I find out, if any property is localizable, or not?

If I mark a localizable property in Property Manager,
the "make localizable"-push button should be grayed.
Or, better it should be able to change Property to "not localizable"

Thanks

Alpesh
08-19-2010, 10:43 AM
Hi,

Generally you should see the string identifier in the property value if it is a localizable property.

Thanks!

mberterm
08-19-2010, 10:45 AM
Roman,

This issue is being tracked in work order IOA-000055433.

Speaking with a developer, he suggested this work-around: use the 'Clear' button to delete the property.