PDA

View Full Version : refresh windows problem



ramalaks
04-21-2008, 09:46 AM
I see that there are known problems with IA refresh environment plug in with diff. OS. what is the alternative if we dont want to use refresh environment plug in? Thanks

sandy_2008
04-23-2008, 06:26 AM
The alternative is to use 'Restart Windows' option. Ask user if he wants to restart his computer automatically now.

ramalaks
04-24-2008, 02:12 PM
I dont want to restart windows. any java api to refresh envitonment?

pv7721
04-25-2008, 03:55 AM
Even Microsoft itself has chosen to reboot Windows when it installs stuff. If they haven't tried harder not to reboot Windows, why do you want to do it? :)

ramalaks
04-25-2008, 09:34 AM
for the first time install i can reboot and for upgrade/downgrade i can not.