PDA

View Full Version : Installpath by Registry wont work



ichbindak
02-29-2008, 02:24 PM
Hi, i searched a lot, but the Scripts i found in this forum to dynamicly set a Installdir by Registry wont work.

I have a reg folder in Hkey local machine with a REG_SZ entry that is named InstallDir. The installpath is in there. But the scirpts wont take it out. Please help me: What typ of InstallShield 2008 Installer do i need (simply MSI, Script, etc...), and has anyone a complete script for me?

Darain
02-29-2008, 02:45 PM
Where did you put your script and when is it executed?

If you put the script in function onFirstUIAfter(), would it work?

ichbindak
02-29-2008, 03:14 PM
the script i saw was somewhere on onbegin() or something like that.
But i think there was a problem with the script. Can you or anyone else give me a complete working script please?

P.s.: Thanks for the fast answer.....

MarkEarle
03-11-2008, 11:11 AM
Is this still a problem? A little poking around the help files will definitely give you what you need to write your own script. If you still need help let me know.

Cheers,

ME

RobertDickau
03-11-2008, 11:49 AM
For MSI, please also see this newsletter tip (PDF warning): http://www.macrovision.com/webdocuments/PDF/is_install_dir_from_app_search.pdf.