PDA

View Full Version : Debug with command line arguments



InstallFox
07-17-2007, 04:07 AM
Hi all

I think there must be a simple solution but I haven't found a way right now.
I'd like to debug my "InstallShield MSI" project and I'd like to pass in command line arguments:
When I call the "setup.exe /z"xyz" in DOS console, I can output in InstallScript
MessageBox( CMDLINE, INFORMATION );
which shows "xyz".

But I'd like to pass in /z"xyz" in debug mode, but I haven't found any option in InstallShield.

Anybody knows how can I do this?

RobertDickau
07-17-2007, 09:44 AM
Can you add /d to the setup.exe command line?

InstallFox
08-03-2007, 02:57 AM
Can you add /d to the setup.exe command line?

Yes, I can! And it works. Thank you so much!