PDA

View Full Version : How to display ProductName in shotcut?



MiltonNet
07-13-2007, 12:27 PM
I don't want to hard code product name in the shortcut. I tried using [ProductName] but it create a shortcut with [ProductName]. It failed to resolve actual product name?

Is there a way to display product name in the short cut?

RobertDickau
07-17-2007, 09:07 AM
Alas, there's not a simple way in Basic MSI. The technical reason is that the Name field of the Shortcut table, which contains your shortcut's display name, doesn't use the Formatted data type, which is the primary type that expands [PropertyName] expressions.

There are some custom action options available to you, if you want to go down that road, but I don't think there's anything straightforward...

MiltonNet
07-19-2007, 08:03 AM
Thanks for the reply. Actually I am working with InstallshieldMSI project.
And I figured out how to create shorcuts using installscript. I used AddFolderIcon() function do the job. :)

Thanks