PDA

View Full Version : how to deactivate check boxes



Pascal
07-05-2007, 04:54 AM
Dear All,

I hope to have more success with this question.

I would like to have a check box unchecked when my dialog is displayed.

In the property list of the check box, the value of the property Property is fixed to WASPROP.

In the Property Manager, the value of the WASPROP property is set to 0.

The problem is when the dialog is displayed, the check box appears checked but when I execute my script, it reacts like it is not checked (and BTW as expected). It seems there is a difference between the graphic representation and the variable status.

If someone can give me some indication about the way to solve the pb, it will greatly appreciated.

Thanks in advance for your help
Pascal

RobertDickau
07-05-2007, 08:33 AM
To have the check box cleared by default, delete either the value (0) of the WASPROP property or delete the entire property from the Property Manger.

For more information, please see this newsletter tip: http://www.macrovision.com/company/news/newsletter/tips/check.shtml.

Pascal
07-05-2007, 08:50 AM
Once again Robert, many thanks, it solved my problem.

I have to confess that InstallScript projects was easier than Basic MSI. The learning curve is not the same :( or may be I am too old :o