PDA

View Full Version : How to change Package Code in IS Express?



daisywheel
04-13-2007, 07:55 AM
I have an installation of an application. Time to time we update installaiton files and create new installations.

What is the best way to distribute installaitons in our case?

Is it possible to change Package Code in IS Express?

daisywheel
04-19-2007, 02:14 AM
I have an installation of an application. Time to time we update installaiton files and create new installations.

What is the best way to distribute installaitons in our case?

Is it possible to change Package Code in IS Express?

Ok, nobody knows how to do it. maybe it's imposible.

Where can I get answers from official support people form InstallShield team of Macrovision?

RobertDickau
04-19-2007, 08:06 AM
I don't have a copy of InstallShield 12 Express installed, but I assume the package code changes with each build (as it does by default with InstallShield Professional/Premier); perhaps you can build two MSIs from the same project and compare the package codes?

(As you know, these forums are provided for user-to-user support; for official support options, please see http://support.installshield.com/.)