PDA

View Full Version : Conditional Install...



Smurphy820
07-11-2006, 04:11 PM
I am use a basic MSI project in IS 12 and what I need to know is

How do I tell my installer to only install if another product that we have created is already installed?

I cannot figure this out :mad: , it seems like it should be simple, and common.

TIA
Sean

CoolVanilla
07-11-2006, 04:19 PM
In the Project Assistant, select Installation Requirements. If what you want to require is already in the "Required Software" box, select it. If not, you can use the "Create a custom software condition" link in the More Options panel on the left.

Smurphy820
07-14-2006, 08:22 AM
Thanks a bunch for the input, I will let you know how it works out for me.

Sean