PDA

View Full Version : Uninstall %P problem still present in InstallShield 12



tw0001
06-19-2006, 04:36 PM
Just an FYI for anyone doing installs and runs into this problem. See:

http://community.installshield.com/showthread.php?t=154895&page=1&pp=5

took me by surprise that this type of problem wouldn't be fixed in two successive releases. But it's all good - I have a solution now :)

DevinEllingson
06-19-2006, 09:00 PM
Thank you for re-reporting this problem. We were unaware of it. The issue # for this problem is now IOC-000051252.

The workaround in the above link will work, however there is a simpler workaround:

1. Overrride the "OnUninstall" event under the "Advanced" tab.
2. Move the following lines:

// Added in 11.0 - Set appropriate StatusEx static text.
SetStatusExStaticText( SdLoadString( IDS_IFX_STATUSEX_STATICTEXT_MAINTUI_REMOVEALL ) );

ABOVE the following calls:

// Show Status
SetStatusWindow( 0, "" );
Enable( STATUSEX );
StatusUpdate( ON, 100 );

currently the above line is just below these calls.

Rebuild and run the setup, the product name will then be displayed correctly.

Devin Ellingson
Developer, InstallShield, A Macrovision Company

tw0001
06-19-2006, 11:19 PM
Thanks Devin, long time no see (your posts, that is :) ) I've been away from these groups for a long while too.

ssaun2
04-17-2007, 12:49 AM
Hi,

I'm not using onUninstall event instead im handling same in OnMaintUIAfter.
So the fix provided above isnt working for me.
Any otehr workaround ??