PDA

View Full Version : Why Aren't My Shortcuts Working?



Wease77
06-07-2006, 02:26 PM
I've added them in the System Configuratioin -> Shortcuts and even added a shortcut to the desktop, but when I install it, they aren't there. Is this a bug in version 12? :confused:

m.rudolph
06-07-2006, 02:54 PM
*laughs*

I've always had problems with shortcuts in InstallShield (10.5 through 11.5) and have given up on the UI icon support. I hardcode every icon I use now.

Wease77
06-07-2006, 02:59 PM
*laughs*

I've always had problems with shortcuts in InstallShield (10.5 through 11.5) and have given up on the UI icon support. I hardcode every icon I use now.

So where would I hardcode those as opposed to where I'm setting them now?

RobertDickau
06-07-2006, 03:02 PM
Need more information: is it a shortcut for a file you're installing, or a preexisting file? Is it advertised or not? Is the component the shortcut is part of being installed?

Wease77
06-07-2006, 03:10 PM
Need more information: is it a shortcut for a file you're installing, or a preexisting file? Is it advertised or not? Is the component the shortcut is part of being installed?

Yes, it's a shortcut to a file I am installing. It seemed to work earlier today when I was messing with version 11.5, but it's not working for 12.

RobertDickau
06-07-2006, 03:20 PM
A simple example seems to work for me; is it an advertised shortcut? As a sanity check, is the component the shortcut is part of being installed (that is, is the shortcut target installed)?

Wease77
06-07-2006, 04:06 PM
A simple example seems to work for me; is it an advertised shortcut? As a sanity check, is the component the shortcut is part of being installed (that is, is the shortcut target installed)?

I think I got it working.