PDA

View Full Version : Multiple Monitor Issue



neal007
04-22-2006, 04:06 PM
Not sure if you're aware of this issue, always existed. If i have two instances of IS open, one on left mon and one on right monitor, such as I am migrating InstallScript from 11.5 to 12b2. If on the left (secondary) monitor I right-click on code, the context/popup menu appears at the far opposite/right side of the primary monitor. Typically I have to use CTRL+C/V because I lose the context menu on my 19/24" screens.

MichaelU
04-24-2006, 10:34 AM
Interesting. This appears to only a problem from the "1" screen when ordered "2 1"; the "2" screen is fine there, and both are fine when the screens are ordered "1 2".

neal007
04-24-2006, 10:38 AM
No clue, I have my mons setup 2 1