PDA

View Full Version : ICON Missing when building package with Standalone builder



VILEPARLE
09-06-2005, 11:59 AM
Shortcuts ICONs are missing when building package with Standalone builder.
Same project opened and build through IDE. The resulted MSI do create shortcuts with appropriate icons. Both the icons are advertised; one is on desktop and other on Programs Menu.

Any Ideas? Is this a bug with Standalone?

JSamuel
09-14-2005, 03:11 AM
I'm getting the same problem. :(
Has anyone got a workaround?


Shortcuts ICONs are missing when building package with Standalone builder.
Same project opened and build through IDE. The resulted MSI do create shortcuts with appropriate icons. Both the icons are advertised; one is on desktop and other on Programs Menu.

Any Ideas? Is this a bug with Standalone?

Bob Frakes
09-14-2005, 06:57 AM
I've been posting this problem on the Express 11 side for a month.

There is no workaround for this. It is a bug...

I've tried everything I know to do and no luck. Posted a bug report...

NO RESPONSE...

IS 11 is on the shelf and I'm using 2.13. The money I spent to upgrade was wasted...

Very Dissatisfied in Oklahoma

JSamuel
09-14-2005, 05:29 PM
I've tried everything I know to do and no luck. Posted a bug report...

NO RESPONSE...


This seems to be a running theme with Installshield. Unless you pay for a support contract, you cannot even report bugs properly. You can submit bugs, but you don't get a tracking number or anything....
They don't even mention these bugs that we report in the Known Issues knowledge base article.