PDA

View Full Version : Splash Screen



burked
08-26-2005, 07:59 AM
I'd like to be able to show a splash screen, and still use the large initialization dialog. Is this possible?

thanks,

Daren

RobertDickau
08-27-2005, 08:21 AM
I'm not aware of a built-in way. You might be able to modify the initialization dialog box with a resource editor, but I haven't tried it.

aventi
08-30-2005, 12:09 PM
You can add as many dialogs (disclaimer: don't know of any MS limit) to the UI sequence.

So, use the splash screen. Look into the UI Sequence and add away.

burked
08-30-2005, 12:49 PM
So if I create my own custom splash dialog, I can display this splash dialog during SetupInitialization instead of the stock SetupInit dialog?

aventi
08-30-2005, 12:53 PM
Yes, examine the Sequences (UI) and examine how the dialogs are presented. Then see where and conditions to display your own.

Go to dialogs and make a dialog. Then go to the UI Sequence, insert it and run the install to see the behavior.

burked
08-30-2005, 12:55 PM
Is there a way to display the dialog for a certain amount of time, then have it automatically go away? I don't see anything in the controls to do this...

Maybe add a custom action with a timer?

thanks for your suggestion. This is an interesting alternative.

Daren

aventi
08-30-2005, 12:58 PM
That's a good idea. Add a CA with a timer.
Have the dialog with one action on it, this timer function.
It will release the dialog and go one its way.