PDA

View Full Version : "Error Adding Visual Basic 6 Runtime object"



MrDagz
05-18-2005, 11:24 AM
When I start a new project and get it to scan a Visual Basic 6 Project for dependencies I get the error message "Error Adding Visual Basic 6 Runtime object". it does this if a start the project as both a install script and a VB 6 Wizard.
:confused:

bobo123
12-21-2005, 06:44 PM
if you knows,please tell me.

Stefan Krueger
12-22-2005, 09:48 AM
Wrong subforum (this section is about Activation Service). Please see my reply to your duplicate post in the IS 11.5 forum.