PDA

View Full Version : Capture Language Selection Dialog



GooSkinBaldi
02-02-2005, 01:00 PM
I have a multilingual install in which I wish to remove the language selection dialog and select the language through the install script. Can anyone tell me where to place my code to circumvent the language selection dialog? What function is called just before the language selection dialog?

Thanks in advance.

-Gary

chrishein
02-03-2005, 09:43 AM
Hi Gary,
Unfortunately the Language dialog is not launched from script so there is no way to modify its behavior using just the InstallScript. Instead you will need to change the releases view to disable the language dialog. You can also run with the -l parameter to specify a language.

Chris

GooSkinBaldi
02-03-2005, 04:29 PM
Thanks Chris.