PDA

View Full Version : how do you get the product name from within installscript?



_redec_
01-14-2005, 01:47 PM
seems like it should be really easy...and it probably is...but I can't find it anywhere in help or on the web....

RobertDickau
01-14-2005, 02:00 PM
Perhaps see if the IFX_PRODUCT_NAME system variable has the value you want...

_redec_
01-14-2005, 02:21 PM
oooh...that's it...thanks