PDA

View Full Version : After Upgrade to 10.5 Virtual Directories don't work anymore



nitinp
01-07-2005, 05:11 PM
Hello,
We have a software package made using InstallShield Developer 8.0 and are planning to upgrade to 10.5. As part of this, I used the evaluation version of 10.5 to convert our software package from 8.0 to 10.5. Now the virtual directories which are created using InstallShield don't work anymore.

I am pasting some lines which I found from the MSI log file which are relevant to this problem below :
--------------------------------------------------------------------------
MSI (s) (2C:B8) [16:22:55:955]: Doing action: caExtractIISSuppFiles1
Action start 16:22:55: caExtractIISSuppFiles1.
MSI (s) (2C:94) [16:22:55:986]: Invoking remote custom action. DLL: C:\WINDOWS\Installer\MSI18F1.tmp, Entrypoint: ExtractIISTables
MSI (s) (2C:C4) [16:22:55:986]: Generating random cookie.
MSI (s) (2C:C4) [16:22:55:986]: Created Custom Action Server with PID 5812 (0x16B4).
MSI (s) (2C:44) [16:22:56:033]: Running as a service.
MSI (s) (2C:44) [16:22:56:033]: Hello, I'm your 32bit Impersonated custom action server.
Action 16:22:56: Progress Custom Action. Extracting information for IIS virtual directories...
MSI (s) (2C!70) [16:22:56:407]: Note: 1: 2711 2: VRootKey1_Comp
1: Error with IISRT: 259
MSI (s) (2C:94) [16:22:56:407]: Leaked MSIHANDLE (14) of type 790541 for thread 6000
MSI (s) (2C:94) [16:22:56:407]: Leaked MSIHANDLE (13) of type 790531 for thread 6000
MSI (s) (2C:94) [16:22:56:407]: Leaked MSIHANDLE (12) of type 790531 for thread 6000
MSI (s) (2C:94) [16:22:56:407]: Leaked MSIHANDLE (11) of type 790531 for thread 6000
MSI (s) (2C:94) [16:22:56:407]: Leaked MSIHANDLE (10) of type 790531 for thread 6000
MSI (s) (2C:94) [16:22:56:407]: Note: 1: 2769 2: caExtractIISSuppFiles1 3: 5
DEBUG: Error 2769: Custom Action caExtractIISSuppFiles1 did not close 5 MSIHANDLEs.
Internal Error 2769. caExtractIISSuppFiles1, 5
Action ended 16:22:56: caExtractIISSuppFiles1. Return value 3.
Action ended 16:22:56: INSTALL. Return value 3.
--------------------------------------------------------------------------

After upgrading, whenever I try to install any component that requires the creation of Virtual Directories, the Install rolls back. Also uninstall rolls back due to this problem. I deleted the Virtual Directories as well as the custom actions for creating Virual Directories and then it installs and uninstall fine without rolling back but ofcourse then no Virtual Directories are created. This makes it evident that Virtual Directory creation settings were not converted properly from 8.0 to 10.5.

Any help would be greatly appreciated.

Thank you,
Nitin

michael.s.white
03-25-2005, 03:09 PM
I can not offer any help but all i can say is that I'm having the same problem with my 10.5 installer.

Anyone heard of a fix for this yet?

JayFleming
04-12-2005, 04:30 AM
I'm gettin a similar problem here after going from ISD8 to IS10.5...all my errors reference " Error with IISRT: 1106" though, which as far as I can see is undocumented anywhere :(

Any help would be greatly appreciated.
Cheers,
Jay