PDA

View Full Version : Adding a register user action



Malaidas
12-09-2004, 11:36 AM
Hi

I wish to register user information entered either with the customer information dialog or through an MST for network installations. In the MSI help I can see that the action I need is RegisterUser. How do I add this into the installation project

thanks

Stephen Whipp

TsungH
12-09-2004, 11:50 AM
RegisterUser action should be in Execute Sequence by default.

Malaidas
12-09-2004, 11:54 AM
duh!!! I missed it

Wasn't expecting it cause it wasn't done by defualt in Express

thanks mate