PDA

View Full Version : Bug



Sérgio Brito
11-07-2001, 09:35 AM
Hi,

We are developing a project, but when we try to run the project, we get an error.
See the screen copy attached.

What is the cause of this problem?
What can we do to fix this problem?

Thanks,

Sérgio Brito

Chandima
11-07-2001, 10:08 AM
Do you have a file named SenhasLB.400 in your install? When you open the project (in Express) make sure the file shows the path of where it is copyied from and not ***File not Found***.

If this doesn't work, do you get the same error when you build uncompressed?

Sérgio Brito
11-08-2001, 12:02 PM
Yes, we have a file named SenhasLB.400 in our install.

It works fine when we build uncompressed.
The problem only happens when we build compressing.

:mad:

Chandima
11-08-2001, 12:54 PM
Please send me this file to chandimar@installshield.com

Looks like our Cab builder has problems with either the name of the file, the extension or something else. I can take a closer look at the issue then. Thanks!