PDA

View Full Version : Need help with "Product already installed" meesage



Meena Shah
10-29-2001, 01:12 PM
I'm a new user of Install shield product. I have Install Shield Express 3.51.

I built .msi package on dev. machine. After installing once, when I try to open newly built .msi package on a test machine, it tells me this product is already installed. When I look in Start menu or in add/remove option of control panel, I do not see it. I looked in the registry for the product entry also but to no avail.

What can I do? I'm testing the built package, so I want repeate build and install until the package is built right.

Thanks,
Meena

Chandima
10-30-2001, 10:19 AM
Do a search on the test machine for *.msi. This will list the cached versions of the packages you have installed. They will have garbage like names (like ndg357.msi). These are usually found in C:\Windows\Installer.

Run these msi files by double clikcing on them. If it brings up a maintenance dialog (it will display the product name on the dialog as well) remove it. This way, eventually your test app will be uninstalled.

Meena Shah
10-31-2001, 10:58 AM
Thanks. It worked