PDA

View Full Version : How can I reboot all machines in my NT domain?



youarewolf
10-19-2001, 12:47 AM
I want to reboot all machines in my NT domain, but the SdFinishReboot can only reboot the local machine. How can I do it?

thanks

Chandima
10-19-2001, 08:42 AM
What product are you using? This Newsgroup is for InstallShield Express.

youarewolf
10-20-2001, 08:33 PM
My product is InstallShield Processional-Standard Edition 6.22

Chandima
10-23-2001, 08:40 AM
I'm afraid you have the wrong Newsgroup :)

This is for InstallShield Express and the Microsoft Windows Installer. You will have much better luck of you post this on

installshield.is6.general
installshield.is6.installscript

youarewolf
10-23-2001, 09:07 PM
Thanks, I had found the right newsgroup.

NewsArchive
10-25-2001, 12:00 AM
Although cutting the central power is one way (not necessarily a good way ..
:) .. you can't shut off the power with InstallShield products.

Unfortunately, unless there is a Windows API to do this, it would not be
possible with InstallShield Professional to reboot all machines in your NT
domain.

--
Sincerely,

Jacob
InstallShield Technical Support
http://support.installshield.com

"Maurits Vlasman" <maurits.vlasman@getronics.com> wrote in message
news:3bd7e7ca$1@news.installshield.com...
> I wonder if this is possible in another way then cutting of the central
> power of the entire buildings :-)
> I'm looking forward to other suggestions...
>
> "youarewolf" <youarewolf@263.net> wrote in message
> news:3bd22a09@news.installshield.com...
> > I want to reboot all meachines in my NT domain after the software
> installed.
> > How can I do it? The "SdFinishReboot" can only reboot the local machine.
> > Thanks.
> >
> >
>
>