PDA

View Full Version : How to disable Change Button in ARP



Molvse
05-11-2004, 09:11 PM
I just want to disable change button in Add/Remove panel and leave remove button. How to do .
Following the previous topic, I go to the General Information->add/remove panel and set the Disable Change and Disable Repair to "Yes".
But ,It is of no use. Change button is still appear and work on Add/Remove panel.

TsungH
05-17-2004, 05:16 PM
Since the type of project isn't mentioned, this article (http://support.installshield.com/kb/view.asp?articleid=Q108064) may or may not be helpful.

Molvse
05-17-2004, 08:17 PM
It's Standard Project.
I had tested it in XP, it is OK. but it fails in 2k.
I guess there is a bug somewhere.

TsungH
05-18-2004, 11:02 AM
For Standard project, there should be 1 button in ARP. I can't explain why it would behave differently on 2000 or XP if it is installed by running setup.exe. If you prefer, you can contact mySupport (http://mysupport.installshield.com/) for further assistance.