PDA

View Full Version : Launch from "Setup Complete Success" fails



TecCom
10-17-2001, 03:36 AM
Hello *,

the "Setup Complete Success" window allows to start an application when finishing the setup. Unfortunately, no working directory is stated which causes my application to fail.
(This is the same effect like starting the application from a DOS box with an invalid present working directory.)

Is it possible to define a working directory for this initial start from the "Setup Complete Success" window?
Couldn't find it until now ...

BTW, the entry in the Start tree works since that entry is supplied with a working directory value.

Thanks,
Detlef.

Chandima
10-17-2001, 08:16 AM
This feature launches an Exe file with an optional Command Line parameter. It is not a shortcut. Can you specify a working directory as a Command Line parameter?

TecCom
10-17-2001, 08:25 AM
No, there is no command line option for the working directory.

It would be nice, if the initial call took place in the [INSTALLDIR] by default.

Regards,
Detlef.