PDA

View Full Version : DevStudio constantly takes 10-30% CPU capacity



martind
05-04-2004, 01:49 AM
Hello there,

Has anybody found out why DevStudio 9 (SP1) almost constantly takes up 10-30% CPU capacity (866 MHz computer), even if I'm not using it? It's simply opened with a project in the background, and still it apparently calculates something in the background :confused:. Any hints?

Regards,
Martin

AlexLee
05-05-2004, 11:09 AM
Only 10% - 30% ?!?!?! You're lucky.

http://community.installshield.com/showthread.php?s=&threadid=124709

Alex

tw0001
05-05-2004, 03:04 PM
Which OS are you running on? We had a similar problem with another app and I found out that on Windows 2000 there is a bug in WM_GETICON that will cause your app to eat up to 100% of your CPU. This problem no longer occurs on Windows XP.

Ted.