PDA

View Full Version : FeatureComponents empty - is this a bug?



BethMeenaghan
12-08-2003, 06:07 PM
I had a problem with one of my files not making it into the build. The build report verified that this file, and several other components, were missing. Through some research on the site, I found that a Component not being associated with a Feature will cause it not to be included in the build. While attempting to fix the problem, I ended up with no components being included in the build, and received Warnings -1527 and -6122.

It turns out the FeatureComponents table was empty. I seem to have resolved the problem by entering the information into the table myself. Is there a reason this table became empty? Is this a bug or expected behavior?

Beth

TsungH
12-09-2003, 03:55 PM
If a component is created in Components view, the component does not get associated to a feature by default. If it is created in Setup Design view, the association will be established to the feature selected.

BethMeenaghan
12-09-2003, 07:04 PM
Thank you. That is good information to know.

Beth