PDA

View Full Version : Hyperlink in Custom Dialog box



mitesh
10-11-2003, 05:20 PM
Does anyone know, how one can add hyperlink on custom dialogbox?

dliscomb
02-10-2004, 03:15 PM
yeah! how to?

pmiteshr
02-10-2004, 04:13 PM
hi,
thats what i wanted to know. Do you have any idea, how one can have hyperlink control on Install Shield Custom Dialog box??? Please let me know,


Thanks,
Mitesh

dliscomb
02-11-2004, 09:07 AM
As a workaround, I created a button that, when pushed, fires a custom action. I have included the CustomAction.IDT table for you.

The custom action StartURL runs RUNDLL32.EXE with the argument "url.dll,FileProtocolHandler http://www.installshield.com", for example.

I couldn't get it to work directly , so I have 2 more separate custom actions that set 2 properties, and then those 2 properties are used in StartURL. I also have the URL in a property, so I can use it in another case by re-setting the URL