PDA

View Full Version : Custom Wizard Panel Border



brmatthews
03-17-2003, 12:16 PM
Does anyone know how to get a border around a custom panel to match the exact size, look, and location of some of the Install Shield panels...User Input Panel, Summary Panel, Text Display Panel.

I can't get it to work! Thanks.

brmatthews
03-17-2003, 04:51 PM
I've got it working now!

JaySim20
02-07-2004, 03:31 PM
I have the same question - how did you get this working?