Results 1 to 2 of 2

Thread: Directory not found problem

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14

    Directory not found problem

    I have created a installscript project.
    And in the files and folders screen i have placed everything that has to be installed on the users pc.

    Now everything installs just fine except on installation it says nodirectory\(for a couple of files).
    And then the installer creates a directory nodirectory on the location where my setup.exe is with some files.

    Now the strange thing is that those files are installed on the correct location on the user his pc.

    Somebody who might know what the problem is ?
    Last edited by stuikerd; 03-23-2012 at 11:50 AM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by stuikerd View Post
    I have created a installscript project.
    And in the files and folders screen i have placed everything that has to be installed on the users pc.

    Now everything installs just fine except on installation it says nodirectory\(for a couple of files).
    And then the installer creates a directory nodirectory on the location where my setup.exe is with some files.

    Now the strange thing is that those files are installed on the correct location on the user his pc.

    Somebody who might know what the problem is ?
    Solved it, there where some left over files at the component section.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •